HTML

Herbagabi

Szeretnék sikeres üzleteket kialakítani! Ehhez keresek csatlakozni vágyókat! Többféle lehetőség közül választhat! Nézze meg ajánlataimat!

Friss topikok

Linkblog

Savmentes élet

2007.04.15. 19:58 Herbagabi

 

A túlsavasodott szervezet nem lehet egészséges. Minél nagyobb a savak okozta megterhelés, annál súlyosabb a betegség.

Savtalaníts – A fiatalságod megmarad

„Az embernek nem kell elõször megbetegednie ahhoz, hogy meggyógyuljon!”

( Kurt Tepperwein )

Testünk arra hivatott, hogy körülbelül 130 évet érjen meg. Életmódunknak köszönhetjük, ha idõ elõtt megöregszünk, megbetegszünk vagy túl gyorsan ér utol minket a halál. A legtöbb betegség alapja a túlsavasodás. A legszebb az egészben, hogy bármikor leállíthatjuk és visszafordíthatjuk ezt a folyamatot.

Számtalan betegség létezik, a kiváltó ok azonban mindig ugyanaz: a természetellenes, az életnek nem megfelelõ életmód.
A túlsavasodás az egyik legveszélyesebb civilizációs megbetegedés, mert az egészség közvetlenül függ a test sav-bázis egyensúlyától.

Ha változtatni akarunk a helyzeten, elsõként fel kell számolnunk a tudatlanságunkat. Második lépésként meg kell tennünk azt, ami elengedhetetlen, és természetes szokásokat kell felvennünk.

Az utóbbi idõben forradalmi felismerésekkel szolgáltak az orvosi kutatások, melyek hihetetlen áttöréshez vezettek a magas korban is megõrzött tökéletes egészség és életerõhöz vezetõ út szempontjából.

A savtalanítás gyakran váratlan, örvendetes javuláshoz vezet. Néhány nap alatt örökre elmúlik a fejfájás és sok más tünet, amelyek évek óta kitartóan jelentkeztek. Ha sikerül megteremtenünk a sav-bázis egyensúlyt, úgy érezzük magunkat, mintha újjászülettünk volna!



Ha érdekesnek találta az eddigieket, és szeretne még bõvebben olvasni errõl a témáról, rendeljen hírlevelet!

Cikkeimbõl megismerheti azokat az okokat, tényezõket, melyek elsavasítják testünket, és miként lehet ÚJRA EGÉSZSÉGES.
Küldjön egy e-mailt a savmentes@gmail.com címre FELIRATKOZÁS címmel, és én megküldöm Önnek, hogy miként változtathatja át az életét és élhet kiegyensúlyozott életet!


(Ez egy bizalmasan kezelt levelezõlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról.)

 

komment

Címkék: egészség fogyás savtalanítás lúgosítás sav-bázis egyensúly

süti beállítások módosítása