HTML

Herbagabi

Szeretnék sikeres üzleteket kialakítani! Ehhez keresek csatlakozni vágyókat! Többféle lehetőség közül választhat! Nézze meg ajánlataimat!

Friss topikok

Linkblog

Csodavíz X2O

2007.04.15. 20:12 Herbagabi

Xooma X2OTudja mi a különbség a két kép között?A második képen az X2O hatása látható 30 perc elteltével, a vörösvérsejtek közötti káros savakat már közömbösítette, így a vérkeringés gyorsul, fittebbnek érezzük magunkat, az izmok és porcok jobban mozognak! Az X2O teljesen természetes módon növeli testünk energiáját!!!


Ha több információt szeretne az X2O-ról kapni, kérem írjon egy e-mailt csodaviz@gmail.com címre FELIRATKOZÁS Hírlevélre címmel, és további tájékoztatást küldök!

Címkék: fogyás savtalanítás lúgosvíz xooma

Savmentes élet

2007.04.15. 19:58 Herbagabi

 

A túlsavasodott szervezet nem lehet egészséges. Minél nagyobb a savak okozta megterhelés, annál súlyosabb a betegség.

Savtalaníts – A fiatalságod megmarad

„Az embernek nem kell elõször megbetegednie ahhoz, hogy meggyógyuljon!”

( Kurt Tepperwein )

Testünk arra hivatott, hogy körülbelül 130 évet érjen meg. Életmódunknak köszönhetjük, ha idõ elõtt megöregszünk, megbetegszünk vagy túl gyorsan ér utol minket a halál. A legtöbb betegség alapja a túlsavasodás. A legszebb az egészben, hogy bármikor leállíthatjuk és visszafordíthatjuk ezt a folyamatot.

Számtalan betegség létezik, a kiváltó ok azonban mindig ugyanaz: a természetellenes, az életnek nem megfelelõ életmód.
A túlsavasodás az egyik legveszélyesebb civilizációs megbetegedés, mert az egészség közvetlenül függ a test sav-bázis egyensúlyától.

Ha változtatni akarunk a helyzeten, elsõként fel kell számolnunk a tudatlanságunkat. Második lépésként meg kell tennünk azt, ami elengedhetetlen, és természetes szokásokat kell felvennünk.

Az utóbbi idõben forradalmi felismerésekkel szolgáltak az orvosi kutatások, melyek hihetetlen áttöréshez vezettek a magas korban is megõrzött tökéletes egészség és életerõhöz vezetõ út szempontjából.

A savtalanítás gyakran váratlan, örvendetes javuláshoz vezet. Néhány nap alatt örökre elmúlik a fejfájás és sok más tünet, amelyek évek óta kitartóan jelentkeztek. Ha sikerül megteremtenünk a sav-bázis egyensúlyt, úgy érezzük magunkat, mintha újjászülettünk volna!Ha érdekesnek találta az eddigieket, és szeretne még bõvebben olvasni errõl a témáról, rendeljen hírlevelet!

Cikkeimbõl megismerheti azokat az okokat, tényezõket, melyek elsavasítják testünket, és miként lehet ÚJRA EGÉSZSÉGES.
Küldjön egy e-mailt a savmentes@gmail.com címre FELIRATKOZÁS címmel, és én megküldöm Önnek, hogy miként változtathatja át az életét és élhet kiegyensúlyozott életet!


(Ez egy bizalmasan kezelt levelezõlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról.)

 

Címkék: egészség fogyás savtalanítás lúgosítás sav-bázis egyensúly

Herbalife

2007.03.02. 16:36 Herbagabi


Elege van abból, hogy másoknak dolgozik? Szeretne saját maga főnöke lenni, kiélvezve az ezzel járó rugalmasságot? Szeretné növelni jelenlegi bevételi szintjét, szeretne egy olyan extra kereseti forrást találni, amellyel jelenlegi igényeit kielégítheti vagy bebiztosíthatja jövőjét? Nincs egyedül ezzel az elképzelésével.

Bár nincs egyedül, másokkal ellentétben Ön most egy izgalmas üzleti lehetőség küszöbén áll. És a kulcs ehhez a lehetőséghez a döntés.

A Herbalife üzleti lehetőség lehetővé teszi, hogy Ön szabadon eldönthesse mennyi időt és mekkora elkötelezettséget szán független vállalkozása fejlesztésére. Eldöntheti, mikor és hol dolgozik; és hogyan szervezi és irányítja vállalkozását. Természetesen ami vállalkozásából kinyerhető, az egyenes arányban áll erőfeszítéseivel – de ez a mennyiség a Herbalife-nál Önön múlik.

Mindezt egy sikeres, hiteles, nemzetközi vállalat támogatásával együtt kínáljuk Önnek.

A Herbalife-fal valóban egyszerűen indíthatja el saját vállalkozását, ez nem igényel előzetes tapasztalatokat vagy tanulmányokat. Egy tapasztalt Tanácsadó mutatja meg Önnek, amit tudnia kell. A későbbiekben pedig útmutatót és támogatást nyújt vállalkozása további növekedéséhez.

Ne várjon tovább! Vegye kezébe sorsát és válassza a Herbalife-t ; osztozzon velünk az eredményekkel kecsegtető jövőben.

Nézze meg honlapom: www.herbagabi.shp.hu

Címkék: fogyókúra